Teist korda toimuval Arco Vara investeerimisõhtul räägivad ettevõtte juht Miko Niinemäe ja majandusteadlane Peeter Koppel kinnisvaraturust ja majandusest. Nende paneelile järgneb Andreas Meltsi meeleolukas ja muusikaline stand-up rahatarkusest ja investeerimisteekonnast.

Neljapäeval, 9. mail kutsub Arco Vara kõiki investeerimishuvilisi investeerimisõhtule. Üritus on tasuta ja toimub Kodulahe kvartali vastvalminud paviljonis, aadressil Lammi 8. Külalisi kostitatakse ka tervitusjoogi ja suupistetega.

Investorüritusele eelneb Arco Vara aktsionäride üldkoosolek, lisaks on huvilistel võimalik külastada värskelt valminud Rannakalda kortereid.

Ajakava:

17.15-17.45 Arco Vara AS aktsionäride üldkoosolek
17.45-18.30 Paus
18.30-19.15 Peeter Koppeli ja Miko Niinemäe paneel
19.15-20.00 Andreas Meltsi stand-up

Järgneb vaba kava. Õhtu moderaator on Andreas Melts.

Miko Niinemäe oli Arco Vara ASi juhina alustades Eesti kõige noorem börsifirma juht. Lisaks kinnisvarale on Miko kireks ralli, kus ta on tulnud Eesti Meistriks aastal 2015. ja 2016.

Peeter Koppel on Eesti majandusteadlane, kommentaator ja ühiskonnategelane, kes on tuntud oma teravmeelse analüüsi poolest majanduslikest ja sotsiaalsetest küsimustest. Tema seisukohad ja arvamused on oluliseks allikaks majanduspoliitika, finantsturgude ja ühiskondlike suundumuste aruteludes. Aastast 2021 veab Peeter koos Mihkel Nestoriga majanduspodcasti Nestor&Koppel, kus arutletakse ja selgitatakse majandusolukorda ning finantsturgude käitumist ja neid mõjutavaid tegureid.

Andreas Melts on 26-aastane muusikaline koomik ja sisulooja. Saksamaa ja Hiina ülikooliõpingute järel töötas Andreas Boltis ja pärast ajateenistust sai aru, et soovib hakata professionaalseks klouniks. Teekond sai alguse TikTokist ja Instagramist ning täna esineb Andreas erinevatel lavadel oma musical comedyga. Investeerimisega alustas Andreas tõsiselt 2022. aastal. Tänaseks on tema portfelli suurus 70 000€.

Vaata eelmise korra investeerimisõhtu galeriid siit!